Nepodceňujte SAFe certifikaci. Akceleruje i váš kariérní růst!

Jasně, že se agilní techniky snadno používají v malých týmech. Ale většina organizací, která agile adaptuje doslova bojuje s tím, jak tohle přenést do colaborativních týmů, nad složitými systémy a v geografickém formátu. 

Takže jak ve větším, než malém měřítku dosáhnout toho, že agilita bude fungovat v celé organizaci, s benefity jako je rychlejší dodávky, kvalitnější výstupy a rychlejší požadavky trhu?

Agilní transformace v tak velkém měřítku je totiž náchylná k chybám, přešlapům, poruchám… Za těmito problémy stojí nedostatečná, nebo nekvalitní struktura „správných“ procesů. Nejčastější otázka tedy je:

Jak implementovat agile, abychom dosáhli očekávaných výsledků?

Scaled Agile Framework® (SAFe) je natolik komplexní metodika, že je přímo předurčena velkým agilním týmům. Nejenom těm IT, ale i Non IT. Je to vlastně recept na bezproblémovou agilní transformaci. Bezproblémovou, pokud dodržíte osvědčené best practices, které je k využití zdarma a jediné, do čeho investujete je vlastně kvalitní vzdělání. 

Agilní transformace, která není dřina

Agile adapt, adopt, transformation


SAFe vám bezproblémů synchronizuje spolupráci v týmech, dodávkách produktů a služeb. Nejnovější verze navíc obsahuje trendy a tipy pro byznys agilitu, strategii, leadership a další oblasti, které podporují chuť inovovat a doslova utéct konkurenci na míle dopředu.

Rostoucí poptávka po Leading SAFe® manažerech

Leading SAFe® certifikace se stala novým standardem agility. Rozšiřuje manažerské schopnosti v oblasti agilních a lean postupech, které jsou dnes vysoce žádané. Získané znalosti tak zvyšují hodnotu na trhu práce každého absolventa.

Výzkum společnosti Forrester: Global Agile Software Application Development tento fakt podtrhuje. Scaled Agile Framework (SAFe®) je dle průzkumu nejpoužívanější enterprise agility přístup, který využívá 33% dotazovaných organizací napříč sektory.

Celosvětově využívá, aktivně zaměstnává a vyhledává na své pozice manažery se znalostí SAFe 70% největších zaměstnavatelů. Získáním této prestižní certifikace získáte náskok před konkurencí a otevíráte si tak kariérní dveře do předních společností, které aktivně agile využívají. Výzkum uvádí i další zajímavá čísla. 

Přínosy SAFe v číslech

  • 25-75% zvýšení kvality a produktivity
  • 35-75% rychlejší dodávky time-to market
  • 180.000 Kč je průměrný plat SAFe konzultanta

Leading SAFe® certifikace vám přináší nejenom potenciál vyšší mzdy, ale nabízí řadu dalších benefitů:

Přínosy pro organizace

  • Agilita v enterprise rozsahu
  • Zlepšení komunikace a spolupráce napříč projekty
  • Nasazení agile nejenom IT divize, ale všem Non IT týmům

Přínosy pro absolventy

  • Řízení agility ve Scrum týmech
  • Získání žádané Agile certifikace
  • Udržíte si krok s rychle se měnícími trendy

Leading SAFe kurz zakončený zkouškou Certified SAFe® Agilist je skvělý „Enter“ do metodiky SAFe. 

Nevyžaduje předchozí zkušenosti. Vzhledem k tomu, že počet organizací, které využívají agile exponenciálně roste, stejně tak i počet pracovních míst, využijete SAFe všude na všech úrovních, které vyžadují precizní agile a lean manažerské techniky. V neposlední řadě deklarované prestižním certifikátem, který jste získali u renomované školící organizace.

Leading SAFe kurz + certifikace

Chcete získat dárek k narozeninám?