Získejte Porsche cabrio na víkend!

Investice do vzdělání nesou nejbezpečnější a často i nejvyšší úroky. Kromě benefitů, které prestižní certifikace přinášejí, je tu další důvod proč byste měli o svoji kariéru pečovat.

S TAYLLORCOX léto nekončí. Proto od září spouštíme mimořádnou soutěž s názvem „PORSCHE na víkend“. A o co se hraje? Od září do prosince losujeme každý měsíc jednoho absolventa kurzů Scrum, který získá nádherný kabriolet Porsche Boxster na víkend!


Jak se zůčastnit soutěže?

Dej follow na instagram TAYLLORCOX a lajkni fotku "Porsche na víkend". Nezapomeňte v komentáři označit někoho, kdo by měl tohle auto získat s vámi!

Chceš udělat maximum pro výhru? Pak udělej i toto:

Pokud chceš svoji šanci zvednout na maximum, tak se přihlaš do jednoho z kurzů Scrum. Každý měsíc až do konce roku budeme losovat jednoho absolventa školení Scrum, který získá Porsche Cabrio na víkend. Losovat budeme absolventy těchto kurzů: Scrum MasterProduct OwnerDeveloper.

Má smysl cabriolet i jindy než v létě?

Byli byste překvapeni, ale při teplotách nad 30 stupňů oceníte střechu. Naopak podzimní babí léto, nebo slunečné zimní dny přímo vybízejí ke svezení se např. na Ještěd a dýchat čerstvý vzduch. Stačí zimní čepice, šála a o zbytek se postarají vyhřívaná sedadla. Zkrátka střecha dole vykouzlí z každé, i kratší vyjížďky jedinečný zážitek.

Chcete získat dárek k narozeninám?