Blog

Filtrovat články

Nový

Před mikrofonem: Whistleblowing by nám pomohl i proti COVID-19

Stanislav Zavadil, zakladatel a jednatel společnosti Parhesys s.r.o., která vyvíjí whistleblowing platformu Whispero a systém pro správu zaměstnaneckých benefitů Benefy.

Zobrazit celý článek14.08.2024

Hromadné žaloby a nová rizika pro podnikatele

Ode dneška je účinný nový zákon o hromadných žalobách. Klienti budou moci společně vymáhat pohledávky vůči podnikatelům. Co nový zákon přináší z pohledu compliance a řízení rizik?

Zobrazit celý článek01.07.2024

Ohlédnutí za Compliance konferencí 2024

V Praze se konala již tradiční Compliance konference pořádaná Českou Compliance Asociací. Konference nabídla dynamické panely a aktuální témata jako mezinárodní sankce, due diligence, umělou...

Zobrazit celý článek28.06.2024

AI Act a rizika umělé inteligence

Projdeme si řízení rizik při využití systémů umělé inteligence. Řízení rizik je také stěžejním aspektem nové regulace, AI Actu, který je už doslova za rohem!

Zobrazit celý článek27.06.2024

Skandál v Toyotě: Porušování standardů a manipulace s certifikacemi ohrožují bezpečnost aut!

Toyota, globální lídr v automobilovém průmyslu, je ve středu skandálu týkajícího se falšování bezpečnostních testů. Projdeme detaily případu, dopad na společnost Toyota, důsledky pro automobilový...

Zobrazit celý článek24.06.2024

Tři produkty pro efektivní whistleblowing proces

Potřebujete si ověřit, že jste whistleblowing zavedli správně podle zákona? Nebo dohnat zpoždění? Využijte tři moderní produkty pro implementaci a kontrolu whistleblowing procesu!

Zobrazit celý článek22.06.2024

Chcete získat dárek k narozeninám?