Blog

Filtrovat články

Jarní trháky se slevou 50%

MEGA jarní akce startuje právě teď a končí 30. dubna, nebo dříve, pokud budou vyčerpány volné kapacity (počet míst v kurzech je limitovaný).

Zobrazit celý článek12.04.2023

PeopleCert mění platnost GBP certifikací. Certifikáty je třeba každé 3 roky obnovovat.

PeopleCert mění platnost doživotních certifikací z portfolia Global Best Practice na 3 roky. To se týká i dříve vydaných certifikátů. Certifikaci je třeba obnovit.

Zobrazit celý článek27.02.2023

Ceny zkoušek PeopleCert vyletí nahoru. Jak ušetřit tisíce?

PeopleCert koupil Axelos a chystá výrazné zdražení od 1.2.2022. Ke zkouškám přidává povinné e-Booky. Zcela ruší papírové testy. Online zkoušky budou výrazně dražší a nově si připlatíte i za cvičné...

Zobrazit celý článek13.12.2021

PRINCE2 vs. PMBOK. Jaké postupy jsou lepší pro řízení projektů?

V obou případech jde o to nejlepší, co na trhu existuje. Přesto rozděluje projektové manažery na 2 tábory. Pojďme se podívat na silné a slabé stránky obou přístupů.

Zobrazit celý článek10.12.2020

60% investic do vzdělání nepomáhá rozvoji. Změňte to!

Principem manažerských školení bylo získat certifikaci, která deklaruje nové znalosti a dovednosti. Ale karta se obrací. Manažeři se nechtějí biflovat terminologii, teorii.

Zobrazit celý článek05.05.2020

Ženy vs. muži: kdo je lepším manažerem projektů?

Jsou ženy - projektové manažerky talentovanější? A jaké vlastnosti je odlišují od mužských protějšků? Kdy jindy tohle téma znovu otevřít, když ne na Mezinárodní den žen (MDŽ)?

Zobrazit celý článek08.03.2020

Chcete získat dárek k narozeninám?