Ukončení certifikačních zkoušek PRINCE2 v češtině

PeopleCert (certifikační autorita) pro metodiku PRINCE2® oznámila, že 30. června 2024 ukončí zkoušky v češtině (PRINCE2® 5th edition). Zbývají tak necelé 3 měsíce, během kterých můžete stále složit certifikační zkoušku PRINCE2 Foundation, nebo PRINCE2 Practitioner v češtině.

PRINCE2 v češtině bude ukončena za necelé 3 měsíce. Nová verze zatím na český překlad čeká a je odložena.

Rozhodnutí o ukončení certifikačních zkoušek v češtině je spojeno s přechodem na novou verzi PRINCE2® 7th Edition, která je pouze v anglickém jazyce. O rozdílech mezi českou verzí PRINCE2® 5th a novou verzí PRINCE2® 7th edition jsme informovali zde. Nová 7. edice přináší modernizovaný přístup, a ještě lépe reflektuje současné výzvy v oblasti projektového managementu. Nicméně stále jde o stejnou metodiku, která má 7 Principů a 7 Procesů.

Certifikace PRINCE2® v češtině? Pospěšte si, čas se krátí!

TAYLLORCOX přidal několik posledních termínů pro ty z vás, jenž mají zájem získat certifikaci PRINCE2® v českém jazyce. Do ukončení platnosti tak zbývají necelé 3 měsíce. To znamená, že do 30. června 2024 máte poslední možnost absolvovat zkoušky PRINCE2 v češtině. Po tomto datu bude možné certifikaci získat již pouze podle nejnovější 7. edice, která je dostupná pouze v anglickém jazyce.

Doporučení pro projektové manažery

Zájemcům, kteří chtějí získat certifikaci projektového manažera PRINCE2® v češtině doporučujeme, aby si včas rezervovali poslední volná místa. Pro další informace a přihlášení na zkoušky navštivte oficiální web PeopleCert partnera - akreditované manažerské akademie TAYLLORCOX.

Vypsané termíny: 

PRINCE2® Foundation v češtině je defacto základní „řidičák“ pro projektové manažery. Poslední vypsané termíny v češtině jsou: 22. a 29. dubna, 13. a 27. května, 3., 17. a 24. června.

PRINCE2® Foundation

PRINCE2® Practitioner v češtině navazuje na kurz PRINCE2 Foundation a jde o prerekvizitu. Poslední vypsané termíny v češtině jsou: 25. dubna, 23. května, 6. a 20 června.

PRINCE2® Practitioner

Doporučujeme včasnou rezervaci, dubnové termíny jsou již téměř obsazené a květnové z 50%. Školení a zkoušku je možné složit v novém campusu TAYLLORCOX, ale i online.

Chcete získat dárek k narozeninám?